perjantai 30. toukokuuta 2014

Kanatortillat

 Tortilloja tulee tehtyä säännöllisesti. Ovat hyvää ja helppoa herkkua. Tässä versiota menneeltä lauantailta.
Tortillana toimi ihan perus vehnälätty, mutta enimmäkseen tulee täysjyväviljaisia suosittua.
Täytteenä:
Broilerfileesuikaleita paistettuna ja maustettuna chilimausteseoksella ja juustokuminalla.
Avocadoa yksinkertaisesti haarukalla muussattuna ja sitruunamehulla, suolalla ja pippurilla maustettuna.
Tomaattikuutiota
Valmista juustokastiketta ja Santa Maria Garlic Salsaa
Salaatinlehtiä
Ranskankermaa

Yleensä paistan myös sipulia ja paprikaa, mutta se jäi tällä kertaa. Ja monesti täytteenä toimii myös jauheliha. Näitähän on helppo muunnella. NAMS!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti