sunnuntai 15. joulukuuta 2013

Lauantaisauna

Tänään olin aamuvuorossa ja kotiin tulessani se oli jo tyhjentynyt mieheni ollessa poistunut pikkujouluihin ja viikonloppuvieraamme Hartwall Areenan suuntaan. Rötkähdin siis hetkeksi sohvalle ja siitä sitten yksin nautiskelemaan saunan löylyistä ja kosmetiikkatuotteista. Ihoni ottaa heti siipeensä, kun pakkanen kiristyy ja lääkitsin sitä kuorinnalla ja naamiolla oikein pitkän kaavan mukaan. Mukana oli lähinnä Livbox:in mukana tulleita tuotteita.
Kuvassa joulukuun livbox. Olen tilannut boxia nyt 6kk ja jäänyt koukkuun. Boxin tilaajat saavat kuukausittain siis kosmetiikkapaketin joka sisältää yllätystuotteita. Osa tuotteita on näytekokoisia ja osa isompia. Hyvä puoli on se, että pääsee kokeilemaan sellaisiakin tuotteita, mitä ei kenties koskaan tulisi muuten ostettua. Se on ehkä myös vähän huono puoli, koska siinä on tullut myös välillä tuotteita, jotka haluaisi isommassa koossa, mutta ne ovat hintaluokaltaan asuntovelalliselle sairaanhoitajalle liikaa.. No, onneksi voi aina kirjoittaa joulupukille :)
Täytyy muuten sanoa, että tuo allaolevassa boxissa ollut favoran seerumi on aivan loistava ja se päätynee omaankin kosmetiikkakaappiini, kunhan saan nuo siellä jo olevat seerumit käytettyä. Boxista vielä sen verran että mielestäni se on juuri sellainen arjen pieni ilo, johon kannattaa investoida, siinä on reilun 15 euron edestä ansaittua piristystä ja pientä luksusta jokaiselle kosmetiikan ystävälle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti