perjantai 20. joulukuuta 2013

Vähän jo joulutunnelmaa

Jotenkin alkaa tulla vähän joulufiilistä..
Ehkä yövuorot joulukoristelulla osastolla ja klinikan joulupuuron jämät kahvihuoneessa ovat aiheuttaneet tämän. Jotenkin on ihan sellainen hyvä mieli, vaikka aattona on töitäkin. Huomenna lauantaina menemme äidin luokse joulunviettoon. Mies jo vesikielellä mietti, mitähän anoppi tarjoaakaan :)

Ylläolevassa kuvassa on yksi pukinkonttiin toivomani tuote, johon tutustuin Livboxin välityksellä. Nimittäin
tuo kaakaokuorinta Bernard Cassiere:lta. Aivan ihana tuote. Ihana suklaan tuoksu ja tuntuu ihanan kihelmöivältä iholla ja kosteuttaa ihanasti.
Toinen ihana tuote tuossa kuvassa on ahvenanmaan jogurtti :) Se on siis tähän mennessä ollut harvinaista herkkua, jota on saanut vain silloin tällöin ja harvoista kaupoista, mutta alkaa nyt yleistyä. Maistuu mielestäni ihanan luonnolliselta. Joskus konsulentti kertoi sen olevan ns. epätasalaatuista eli jogurtin laatu ja rasvaprosentti riippuvat siitä mitä lehmät syövät eli jogurtti on erilaista talvella ja kesällä, koska kesällä lehmät laiduntavat ulkona ja talvella syövät kuivaa heinää. Siitä on nyt tullut myös maustettu versio tyrni-vanilja. Ihana sekin <3 Maistakaa ihmeessä jos löydätte.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti