keskiviikko 23. huhtikuuta 2014

Pääsiäinen

Pääsiäinen tosiaan meni pääosin Tukholmassa. Lähdimme kiirastorstaina Silja Symphonylla kohti Tukholmaa. Menomatka meni oikeastaan buffetin herkuista nautiskellessa. Myös Brasilialaisia drinkkejä tuli kokeiltua, mutta hyttiin vetäydyttiin kuitenkin siinä puoliltaöin. Jouduin ottamaan pahoinvointilääkkeen kovan tuulen takia.
Pitkäperjantaina tosiaan saavuttiin Tukholmaan ja Hotel Sergel Plazaan. Hotelli oli sijainniltaan mahtava, aivan keskustassa. Ei tosin mitään luksusta, parhaat päivänsä nähnyt melko kauan aikaa sitten. Kuitenkin sellainen perussiisti ja huoneessa kylpyamme <3

Kävimme syömässä Fridays-ravintolassa kungsträdgårdenilla. Ravintolasta ei sen ihmeempää, mozzarellatikut oli kyllä hyviä.. Itse puistossa oli kirsikkapuut kukassa. Laittelen vielä kuvapostausta erikseen. Tukholmassa tuli lähinnä pyörittyä ympäriinsä ja kahviteltua. Ei olla pitkään aikaan käyty siellä ja aika meni oikeastaan tutustuessa ja lauantaina myös keväisestä säästä nautiskellessa. Perjantaina päivä oli tasaisen harmaa.

Paluumatkalla lauantaina noutaja tulikin jo ennen Ahvenanmaata ja Maarianhaminan valot tuli katsastettua peiton alta. Buffetissa tuli käytyä myös Serenadella ja ruoat olivat kyllä paljon paremman makuisia kuin menomatkalla. Vesi tippuu vieläkin suusta kun ajattelen savulohimousseleipiä <3

Sunnuntaina ehdittiin vain heittää matkalaukut kotiin ja sitten suuntasimme isäni luokse syömään. Maanantaina nautimme auringosta keskustassa Aschanin terassilla ja grillikausikin tuli avattua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti