torstai 10. huhtikuuta 2014

Huhtikuun Livbox

Heippa pitkästä aikaa!

Reippailin äsken postiin hakemaan Lixboxin ja inspiroiduin siitä jopa niin paljon, että päädyin kirjoittamaan siitä tänne. Tuotteista ehkä lisää sitten, kun olen niitä kokeillut. Tuntuu, että kosmetiikka muutenkin on viime aikoina kiinnostanut minua kovasti, joten ounastelen, että kosmetiikkajuttuja saattaisi muutenkin olla tulossa :)
Mielestäni boxin sisältö oli parempi kuin aikoihin. Itselläni tämä on nyt laskutuskauden viimeinen boxi ja jossain kohtaa mietin jopa taukoa tilauksessa, mutta en kyllä henno sitä pitää vaan uusin tilaukseni. Jos tilaukseni katkeaa on seuraavassa boxissa kuitenkin jotain tosi kivaa..:)

Tässä boxissa oli kolme täyskokoista tuotetta: Garnierin voide, Labyvita Beauty ravintolisä ja Herbinan puhdistusvaahto. Ajattelin syödä nuo ladyvitat ja katsoa huomaanko eroa. Tuossa on kuitenkin 40 päivän satsi, että pitäsi jotakin ihossa ja kynsissä jotain näkyä/tuntua.

Lisäksi oli ihan mielenkiintoisia näytekokoisia tuotteita: Nivean Body Lotion, Dr Hauschkan Naamio ja Argan Caren Hair Mask ja Styling Cream.

Jään nyt hypistelemään näitä paastopaivän ratoksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti