lauantai 14. kesäkuuta 2014

Ihan kohta lomalla..

Neljä työvuoroa lomaan. Ei sitä oikein vielä tajuakaan, kun yleensä olen pitänyt loman vasta loppukesästä ja nyt on ollut sen verran viileääkin, että kesä ei oikein ole vielä iskenyt tajuntaan. Lomareissua olisi tarkoitus suorittaa jälleen Viroon, ensin Pärnuun ja sitten Tallinnaan. Matkaraporttia siis tännekkin tulossa. Sitä ennen kuitenkin perinteiset juhannusjuhlat ja matkavalmistelut. On siis taas tännekkin jotain mainitsemisen arvoista kirjoitettavaa.
Paastoaminen on edennyt tasaisesti muuten, mutta viime viikolla yllätti migreeni maanantain jälkeen ja torstainakin vielä tuntui päässä siltä, ettei oikein uskaltanut täysillä paastota. Söin sitten aamupäivällä vähän ekstraa, jottei verensokerin lasku provosoisi uutta sairalomaa. Yllättävän vähällä olenkin selvinnyt migreenin kanssa tähän asti, vaikka olenkin paastonnut ihan kunnolla.
Niskahan menee yleensä aina sitten jumiin joten Buzzadorilta saamani lämpötyynytkin tulivat tarpeeseen. Auttoivatkin mielestäni, kun pitkäaikainen lämpö rentoutti niskaa. Tuon tyynyn pysymisessä paikallaan on ollut vähän ongelmia. Se pitää liimata tarkasti puhtaalle iholle.

Tässä vielä kuva räkättirastaan pesäpuuhista kävelylenkkini varrelta. Nyt pian saunaan ja lasagnen tekoon. Palailen linjoille :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti