keskiviikko 17. syyskuuta 2014

Navetalla

Tapanamme on käydä viikonloppuisin yleensä molempina päivinä kahvittelemassa jossain. Tänä kesänä olemme löytäneet N'avetta-nimisen kahvila/leipomon Sipoosta Söderkullan tienoilta. Kyseinen paikka on maalaisromanttinen, punainen tupa-tyyppinen paikka. Tuotteet ovat todella hyviä ja suolaista ja makeaa on tarjolla montaa sorttia. Myös keittolounasta on tarjolla. Ajattelin ensin, etten kirjoita koko paikasta, ettei sinne vaan tule enempää väkeä, mutta näin syksystä jo uskallan sen tehdä. Varsinkin kesäsunnuntait olivat ruuhkaisia, mutta nyt kävijämäärä tuntuu jo tasoittuneen.
Näilläkin ilmoilla on vielä ihanaa istuskella ulkona nauttimassa antimista ja lueskelemassa. Tässä kanelikierre ja puolukka-vaniljapulla. Pistaasipulla on paras :)
Lihapiirakasta riittää kahdelle. Ihana maustepippurin maku ja runsas täyte <3
Niin ja hinnat ovat todella edulliset.. Ainakin laatuun nähden. Tänne kannattaa siis ajaa kauempaakin, koska ainakin meillä menee täällä rahaa kahvitteluun vain puolet normaalista ei pieni lisäbensalasku haittaa tee. Toki paikkaan voisi tehdä esimerkiksi pyöräretken Helsingistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti