tiistai 9. joulukuuta 2014

TBS joulukalenteri


 Body Shopin joulukalenteri oli tänä vuonna ehdottomasti saatava. Olisin halunnut sen jo viime vuonna, mutta ne ehtivät loppua ennen kuin ehdin kauppaan. Tänä vuonna tilasin siis sen nettikaupasta jo lokakuun puolella. Hintaa oli 65e, joten kirpaisihan se vähän. Oli kyllä aika kuumottavaa odottaa kaksi kuukautta joulukuuta kalenteri hyllyssä :)

Tuoksun perusteella odotin omenatuotteita, mutta niitä ei ole vielä näkynyt. Sen sijaan karpaloa on tullut varsin paljon: suihkugeeli, vartalovoide ja kaksi saippuaa. Mansikkaisia tuotteita kaksi; käsivoide ja huulivoide. Näiden lisäksi rajauskynä, kynsiviila ja manteli-käsivoide.

Mieluisimpiä tuotteita ovat Minulle olleet huulivoide, suihkugeeli, vartalovoide ja rajauskynä. Käsivoiteet ovat ihan ok-osastoa. Saippuat ja kynsiviila vähemmän mieluisia, varsinkin kun saippuoita on jo yhdeksän päivän sisällä tullut 2.

Mitään tuotteita en ole kyllä vielä kokeillut, joten käyttökokemuksia myöhemmin. Noita matkakokoisia toki säästelenkin Tallinnan joulumatkallemme.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti