maanantai 20. tammikuuta 2014

Hhrr..

Maanantaista vapaapäivää tässä viettelen.
Tarkoitus oli olla tällä hetkellä 90 min hemmotteluhoidossa, mutta hoitolasta peruttiin se sairastapauksen vuoksi. Höh. No, ehkä siinäkin oli puolensa ettei tarvitse lähteä tuonne kylmään. Tosin nämä pakkaset alkavat näkyä ihossani ja hoito olisi tullut tarpeeseen. Otsa ja leuka hilseilevät ja näppyä puskee. Kumma juttu tuo näppyhomma. Minulla ei koskaan edes teini-iässä ollut finnejä, mutta 35 täytettyäni on tuntunut aina jollain olevan joku näppy. Täytyy ehkä tarkistaa ihonhoitorutiinejani..

Viikonloppu meni enimmäkseen lepäillessä ja herkutellessa. Tänään on paastopäivä. Yritän pitää itseni puuhakkaana, jotten ajattelisi ruokaa :) Ihan hyvin on tähän saakka mennyt, tietysti ilta on aina pahin..

Tavaranhävitys-tavoite ei ole ehkä ihan toivotulla tavalla lähtenyt käytiin. Vaatekaapin siivoamisinnostusta odotellessa. Palaan raportoimaan siitä.
Vähän ehkä tuntuu, että päivätyö syö kotihommia. Viikonloppuisin tulee yleensä oltua miehen kanssa tehden vain pakolliset siivoukset ja viikolla kun vapaita ei paljoa ole niin hommat seisoo. Ehkäpä nytkin olisi jotain lähdettävä tekemään tästä näppiksen äärestä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti