lauantai 1. helmikuuta 2014

Vaatekaapin siivousta

Hih. Olen tässä hiljakseen siivoillut vaatekaappia ja sieltä on lähtenytkin vaatteita siihen malliin, että taitaa olla jo vuoden jokaiselle viikolle jotain hävitetty. Uffille nuo taitavat lähteä, kun ei sitä taida kirpputoria saada aikaiseksi. Kaapin perältä löytyi vaatteita, joiden olemassaoloa en ole edes muistanut. Yritin miettiä, milloin niitä käyttäisin, mutta tulin sitten siihen tulokseen että jos olen viisi vuotta ollut niitä käyttämättä niin nyt saavat lähteä. En ole koko kaappia vielä edes käynyt läpi, mutta tilaa on tullut jo mukavasti lisää.

Muuten on tuntunut elämä, lähinnä työ, varsin raskaalta. En ole oikein jaksanut kuin käydä töissä ja tehdä pakolliset kotihommat. En ole tännekään hetkeen kirjoitellut. Johtunee paljolti päivävuorojen erilaisista kuormittavuudesta öihin nähden. Vaikka valvominen on omalla tavallaan rankkaa, saa kuitenkin hommia yleensä tehdä rauhassa omaan tahtiin. Päivällä on erilailla hässäkkää ja tulee paljon keskeytyksiä ja kysymyksiä.

Huomenna sitten olisi taas sunnuntaitöitä tarjolla ihan 13h, 8-21 :) Mutta sitä ennen vielä lauantain saunomiset ja herkuttelut. Aion tehdä munakasrullaa putousevääksi ja irtokarkkipussi odottelee myös kaapissa. Ihanaa lauantaita muillekkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti