perjantai 14. maaliskuuta 2014

Paastoyö

Olen monesti kuullut ihmisten käyttävän vuorotyötä "tekosyynä" elämäntapamuutoksiin tai dieetteihin. Itselleni on nyt sattunut muutaman kerran yövuorot paastopäiville ja voisin oikeastaan sanoa, että ainakin näläntunteen puolesta on ollut helpompikin paastota yöaikaan. Tosin pää ehkä on ollut vähän eri mieltä, mutta se on vain vaimennettava :)

Olen yleensä pitänyt kiinni yövuorossakin siitä että paastovuorokausi on klo 00-24. Olen yleensä syönyt jotain kahvitauon aikaan n klo 23 ja sitten paastonnut lopun yövuoron ja mennyt nukkumaan aamulla. Herätessä olen syönyt keiton tai salaatin n. klo 17 ja sitten paastonnut noin puolilleöin. Juoda tietysti pitää jossain vaiheessa muistaa.

Tässä siis mennään nyt keskimmäistä kolmesta yövuorosta ja aurinkoiset päivät ovat menneet hukkaan nukkumalla. Iltaisin töihin tullessa on ollut ihanan syksyisen tuntuista. Rakastan niitä syys-lokakuun iltoja, kun on pimeää ja pieni haikeus talven tulosta mielessä, mutta ilma on vielä kuitenkin vielä sellainen raikkaan leuto. Nyt on mielestäni ollut samanlainen tunnelma kuin noina syysiltoina ja mikä parasta kesää kohden mennään. Tosin ehkäpä tuo nyt enteilee sitä takatalvea, jonka on luvattu tänne Helsingin seudullekin saapuvan :S

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti