keskiviikko 9. heinäkuuta 2014

Viiking kylpylä Pärnussa

Olimme varanneet Pärnusta Viiking-kylpylästä sviitin Pärnussa oleskelun ajaksi. Saimme ensiksi avaimet talon uusimpaan sviittiin D-talossa joka olikin ihan kiva saunoineen ja kaksine parvekkeineen. Valitettavasti tässä huoneessa ei televisio toiminut ja miehen toiveesta vaihdoimme sitten huonetta (himpuran jalkapallo:S)
Saimme seuraavaksi avaimet saman tyyppiseen saunalliseen sviittiin, mutta sinne emme jääneet, koska parveke oli tälläinen..
Eli siis toista parveketta vasten suurimmaksi osaksi.. Ei ihan loppuun asti ajateltu..

Tässä vaiheessa hotellin henkilökunta kyllä osoitti palvelualttiutensa ja näimmekin suunnilleen talon kaikki sviitit eli pisteet siitä.

Ja tähän sitten lopulta päädyttiin.
Eli kahden erillisen huoneen kylpyammeelliseen sviittiin, joka kyllä oli huomattavasti vanhahtavammin sisustettu kuin edelliset, mutta ihan toimiva muuten.. Eiväthän nuo ihan vaativimpaan sviittimakuun ole, mutta eipä niistä ihan luxushintaakaan tarvinnut maksaa, itse maksoimme 111e/yö.

Viikingissä on tullut tavallisissa huoneissa yövyttyä aiemminkin ja se on ihan perussiisti paikka ja tykkään kovasti alueesta, jossa se on sopivasti ikäänkuin puolivälissä keskustasta ja rannalta. Lisäksi siinä on ihan kiva baari ja terassi alakerrassa, jossa voi vaikka päivän päätteksi istahtaa.

Seuraavaan postaukseen suunnittelin kirjoittavani siitä, mitä Pärnussa puuhailimme ja söimme :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti