keskiviikko 23. heinäkuuta 2014

The Body Shop

Laitetaanpa tänne lomajuttujen sekaan vähän kosmetiikkaa :)
Blogiin on iskenyt vähän helleväsymys tai kesällä kun aina on tuota parempaakin tekemista kuin koneella nakottaminen. Tosin juuri nyt lämpöuupumukseni on saavuttanut pisteen jossa istun sisällä, tuuletin puhaltaa naamalleni ja kirjoitan. Ulos en ole edes harkinnut meneväni. Tosin kohta on lähdettävä ostamaan jotain grillattavaa.. Mutta en valita :) Itsehän kestän oikeasti lämpöä hyvin, koska ehkä kilpirauhasen vajaatoiminnasta johtuen yleensä palelen.

Olen siis tosiaan vähän innostunut löydettyäni The Body Shopin verkkokaupasta aletuotteita. Eilen tosin huomasin, että taitavat samat tarjoukset olla myös kivijalkaliikkeissä.. Sielläpä voin sitten käydä hamstraamassa jos tykästyn joihinkin ennen kokeilemattomiin tuotteisiin.

Tälläiset. Noihin kuorintoihin olen tykästynyt jo aiemmin ja nuo hunaja ja persikkakuorinnat olen ostanut jo aiemmin. Nyt täydensin kokoelmaa vielä mangolla :) Harmi, että vanhaa kuorintaani on vielä jäljellä. Hintaa kuorinnalla oli 10e. Noissa kuorinnoissa on mielestäni tehokkaan kuoriva fiilis ja ne jättävän jälkeensä hieman öljyisen, kosteutetun fiiliksen, eikä kosteusvoidetta tarvita heti perään. Tuoksut ovat ihania. Meikäläisen ehdoton suosikki.

Samalla 10e/kpl hinnalla sain myös mango vartalovoin, vartalosorbetin ja mansikka "polisher:in", joka on ilmeisesti jotain suihkugeelin ja kuorintavoiteen väliltä. Mango suihkugeeli maksoi 5e. Jalkojen kuorintavoide ja kosteusvoide yhteensä 15e. Kannattaa siis käydä tsekkaamaassa verkkokaupasta tai liikkeestä jos nämä miellyttävät. Tarjous jatkuu vielä elokuun puolelle.

Palaan käyttökokemuksiin myöhemmin näiden osalta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti