keskiviikko 20. elokuuta 2014

Viimeiset kesälomapäivät

Vietän viimeistä kesälomaksi laskettavaa lomaviikkoa parhaillaan. Alkuviikko on mennyt kotihommia tehden ja asioita hoitaen. Oloni ei ole paras mahdollinen, koska kilpirauhaslääkitys on mennyt vähän liiallisuuksiin ja arvot liikatoiminnan puolella. Nyt sitten lääkitystä vähennettiin ja odotetaan vaikutuksia.. Rasitus tuntuu pahentavan oloa, joten yritän ottaa rauhallisesti. En tosin ihan ole onnistunut, kun pakkohan noille villakoirille on vähän antaa kyytiä :)

Huomenna olisi taas edessä Tallinnaan lähtö :) Tehdään sellainen kahden yön Low Budjet-reissu. Ei olis ollu oikeastaan varaa ollut lähteä, mutta Minulla on lauantaina synttäritkin joten... Matkustamme tällä kertaa Linda Linella ja yövymme PK Ilmarisessa. Niistä siis pientä juttua tulossa. Pientä hemmotteluanhan sitä varmasti tulee siellä harrastettua ainakin herkuttelun muodossa.

Kuvassa näyte parvekkeemme metsämansikkasadosta. Suosittelen noita kyllä. On saanut joka päivä suun makeaksi, parhaimmillaan useamman marjan voimin. Olivat siis ihan Plantagenista hankittuja metsämansikantaimia. Katsotaan saanko ne jotenkin talvehtimaankin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti