perjantai 22. elokuuta 2014

Dermoshop meikit

Teen aina säännöllisesti Dermoshop-tilauksen. Mies on kovasti mieltynyt suihkugeeleihin. Hän haluaa pesutuotteidensa vaahtoavan kunnolla puhtaan tunteen aikaansaamiseksi. Sen nämä siis tekevät. Itse en oikeastaan suihkugeelejä käytä, vaan varsinkin talvisaikaan enemmänkin öljyjä ja muita kosteuttavia tuotteita.

Kaikenlaista muuta kyllä dermosililta tulee tilailtua. Kosteusvoiteita kasvoille ja vartalolle, puhdistustuotteita kasvoille ja jonkin verran meikkejäkin. Dermosilin primer ja peitevoide ovat olleet vakiokäytössä jo pitkän. Tässäpä viimeisimpiä kokeilujani.
 Aurinkopuuteri oli vaan pakko saada. Olen heikkona tuollaisiin mosaiikkijuttuihin. Aurinkopuuterina hyvä tuote, ei liikaa kiillettä. Levittyy tasaisesti isolla sudilla. Yritin käyttää tuosta yhtä väria kerrallaan luomivärina niinkuin teineinä 90-luvulla tehtiin, mutta ei se oikein enää toiminut :) Jotenkin nostalginen tuote silti..

Luomivärisivellin on laadukkaan oloinen ja kaksipäisenä kätevä. Toisessa päässä on siis isompi ja toisessa pienenpi luomivärisivellin.
 Tuo kynsilakka tuli itseasiassa Livboxin mukana. Siitä tykkään kovasti. Kuvassa on vasta yksi kerros ihan sellaisenaan ilman alus- ja päällyslakkoja. Kuvasta ei ehkä kovin hyvin näy, mutta siis lakan levittyvyys on mielestäni erinomainen. Lakka ikäänkuin istuu heti kynsille kuin itsestään. Kestävyys on myös erinomainen. Olen nyt pitänyt tuota yhtä kerrosta kynsissäni kohta viikon ja näky on vielä jos ei virheetön niin ainakin siedettävä. Sävykin on toki sellainen, ettei siinä ihan pienet virheet heti iske silmään..
Tälläinen ruskeasävyinen luomiväripaletti tuli myös tilattua. Tästä en kyllä ihan hirvittävästi tykkää. Pigmentti on kovin heikko eikä levittyvyyskään ihan paras mahdollinen. Aika perussettiä..

Täytynee joskus tehdä hoitotuotteita ihan omaa postausta, kun tähän tuli aika paljon asiaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti