sunnuntai 3. elokuuta 2014

Panthene Youth ProtectBuzzadorilta putkahtikin minulle kovin mieleinen paketti viime viikolla.
Nimittäin Panthenen Youth Protect tuotesarja lupaa juuri sitä, mitä haluaisin hiuksilleni. Hiuksenihan ovat pitkät, pörröiset, luonnonkiharat sellaiset kuivan oloiset. Toisaalta myös paksut, juuri sellaiset joita ihmiset katsovat hieman kadehtien, mutta niiden omistajat eivät ymmärrä, mitä kadehdittavaa niissä on :)

Olen nyt pessyt hiukseni näillä pari kertaa ja pidän paljon shampoon tuntumasta. Se vaahtoaa helposti ja pesee puhtaaksi. Hoitoaineen jäljiltä hiuksiin jää todella silkkinen ja sileä  tuntuma. Vaikutus ei tosin ainakaan vielä pahemmin näy hiuksissa eli pörroisyys ei ole mielestäni vähentynyt, mutta katsotaan. Pesuväli on kyllä pidentynyt näiden myötä vaikka on kuuma kesäaika ja moottoripyöräkypärääkin on tullut käytettyä. Hiukseni tuntuvat vaativan pesua vain kaksi kertaa viikottain entisen kolmen-neljän sijaan.

Tosin kuten aina silikonisten tuotteiden kanssa on päänahkani alkanut hieman kutista ja hilseillä, mutta en luovuta ainakaan vielä ja hoitoaineen käytän joka tapauksessa loppuun, vaikka shampoon käytön joutuisin lopettamaankin..

Sitten tuo öljy. Olen kokeillut aika paljon erilaisia hiusöljyjä, lähinnä kalliimpien merkkien tuotteita. Mielestäni tuo ajaa ihan asiansa. Ei ehkä ihan Moroccanoilin veroista, mutta ei toisaalta hintaistakaan. Noita jakaa ihan mielellään kavereilleen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti