maanantai 11. elokuuta 2014

Liboxeista

Livboxista näkee kirjoitettavan paljon blogeissa. Tämän kuun boxi on ollut todella pidetty kommenttien perusteella ja pidän siitä kovasti itsekin. Olen tilannut livboxia pitkään, koska pidän kovasti yllätyksistä ja tuollainen pieni hemmottelu on juuri sitä, mitä arjessa kaipaan. Kuitenkin olen huomannut, että nurkkiin on alkanut kertyä pikkupurkkeja, joilla ei oikeastaan ole käyttöä. Tietyt tuotteet tulee aina käytettyä heti ja jotkut vain jäävät seisomaan. Siitä sain inspiraation katsoa vähän vanhoja boxeja ja miettiä, miksi tietyt tuotteet ovat jääneet kaappeihin.


 Tämän boxin (joulukuu 2013) paras tuote oli tuo Favoran seerumi. Nivean vartalovoide tuli myös käytettyä. Muuten nuo tuotteet (Envy-kynsitarrat, Goldwell hiustuotteet ja MSCHIC huultenrajauskynä) ovat itseasiassa korkeintaan kertaalleen testattuja ja jääneet sitten, ilman että niissä kuitenkaan mitään erityistä vikaa olisi.. Tosin noissa se "vika" on minun kannaltani katsottuna vain se, etten juuri rajaa huuliani, muotoile hiuksiani tai koristele kynsiäni muutenkaan.

 Tämä boxi kolahti luukkuihin Huhtikuussa 2014. Tästä on käytetty jälleen Nivean vartalovoide. Garnierin Miracle Creamia olen yrittänyt käyttää tässä pitkin kesää, mutta eipä tuo oikein tunnu kuluvan, vaikka päivittäin kosteusvoidetta laitankin. Ilmeisesti käsi siis hamuaa mielummin jotain toista purkkia :) Herbinan puhdistusvaahto on parhaillaan käytössä edellisen puhdistustuotteen loputtua. Dr Haushkan naamio ja Argan Caren muotoiluvoide ovat hautautuneet laatikon pohjalle. Sen sijaan Argan Caren hoitoaine tuli käytettyä heti. Ladyvitan kauneuskapseleita yritän syödä vaihtelevalla menestyksellä, mutta kyllä niitäkin vielä on jäljellä varmaankin puoli pakettia.

Nämä esimerkkiboxit on valittu täysin Randomina, lähinnä sillä perusteella, että mistä sattui löytymään kuvaa. Nämä eivät siis missään nimessä olleet lemppariboxejani, mutta siltä ehkä vähän masentavaa huomata, miten vähän noista tuotteista on tullut käytettyä loppuun.. Joidenkin boxien kohdalla tilanne lienee valoisampi esimerkiksi nyt uusimmasta elokuun boxista tykkäsin kovasti.

Tästä uskoakseni tulee kaikki käytettyä jollain aikataululla, vaikkakin esim. kuivasampoota käytän vain satunnaisesti ja tämä on jo kolmas kuivasampoo, minkä olen saanut livboxin mukana. Vartalovoi, silmänympärysvoide ja suihkugeeli kuluvat varmasti suht pian loppuun. Aurinkopuuteria käytän kyllä päivittäin, mutta tulin juuri tilanneeksi Dermoshopilta aurinkopuuterin, joka on sekin vielä avaamaton.

Kaikesta tästä huolimatta Livbox on mielestäni ihana juttu ja aion jatkaa sen tilaamista. Minun täytyy vain ehkä ruveta ennakoimaan, mitkä tuotteet tulee käytettyä ja mitkä ei ja antaa tarvittaessa tietyt tuotteet eteenpäin. Toisaalta mielestäni tässä hommassa on juuri se juju, että Livboxin myötä tulee kokeiltua myös sellaisia tuotteita, joita ei muuten koskaan ostaisi tai tietäisi tarvitsevansa. Oma varmasti ikisuosikkini on Bernard Cassierin suklaakuorinta noin vuoden takaisesta boxista. Aivan ihana tuote <3Ei kommentteja:

Lähetä kommentti